• 9 & 10 oktober 2020

  • Zeelandhallen Goes

adult-business-meeting-business-people-1438072.jpg

De Zeeuwse Carrière Beurs gaat niet door op 9 & 10 oktober! 

Vanwege de huidige situatie rondom Covid-19 kan de kwaliteit van de beurs op dit moment niet gewaarborgd worden. De beurs zal plaatsvinden op een later moment, houd de website en socials in de gaten voor het laatste nieuws.

Dit loopbaanevent wordt georganiseerd op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober 2020 in de Zeelandhallen Goes en is gratis te bezoeken. Niet zomaar een banenbeurs: maar een tweedaags evenement waarbij je de kans krijgt in contact te komen met interessante bedrijven en je netwerk te verbreden met professionals in jouw vakgebied!

Op De Zeeuwse Carrière Beurs krijg jij als werkzoekende of oriënterende de kans om rustig kennis te maken met alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied. Van leer- werktrajecten voor jonge BBL’ers tot serieuze baan- en groeikansen: voor elk senioriteitsniveau is er wat wils op De Zeeuwse Carrière Beurs. 

Meld je hier aan voor een gratis e-ticket

Praktische informatie

Datum : nader te bepalen
Locatie:Zeelandhallen Goes
Openingstijden:10:00 tot 16:00 uur
Entree:toegang is gratis, het is wel te adviseren vooraf te registreren
Parkeren:gratis
Adres:Da Vinciplein 1, 4462 GX Goes

Locatie & openbaar vervoer

De Zeeuwse Carrière Beurs vindt plaats op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober 2020 in de Zeelandhallen Goes. Kom je met het openbaar vervoer naar De Zeeuwse Carrière Beurs? Klik dan hier om je reis te plannen.

Routebeschrijving

Aanmelden voor bezoek

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor gratis bezoek aan De Zeeuwse Carrière Beurs! Klik op onderstaande button en binnen enkele minuten ontvang je jouw ticket in je mailbox. 

Aanmelden

check-up-clinic-dentist-1170979.jpg