• 29 & 30 maart 2019

  • Zeelandhallen Goes

adult-business-meeting-business-people-1438072.jpg

De Zeeuwse Carrière Beurs

De Zeeuwse Carrière Beurs is hét nieuwe carrière event in de provincie Zeeland.

Dit loopbaanevent wordt in samenwerking met de Gemeente Goes georganiseerd op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart 2019 in de Zeelandhallen Goes en is gratis te bezoeken. Niet zomaar een banenbeurs: maar een tweedaags evenement waarbij je de kans krijgt in contact te komen met interessante bedrijven en je netwerk te verbreden met professionals in jouw vakgebied!

Op De Zeeuwse Carrière Beurs krijg jij als werkzoekende of oriënterende de kans om rustig kennis te maken met alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied. Van leer- werktrajecten voor jonge BBL’ers tot serieuze baan- en groeikansen: voor elk senioriteitsniveau is er wat wils op De Zeeuwse Carrière Beurs. 

Registreren

Praktische informatie

Datum : vrijdag 29 en zaterdag 30 maart 2019
Locatie:Zeelandhallen Goes
Openingstijden:10:00 tot 17:00 uur
Entree:toegang is gratis, het is wel te adviseren vooraf te registreren
Parkeren:gratis

Locatie & route

De Zeeuwse Carrière Beurs vindt plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart 2019 in de Zeelandhallen Goes.

Zeelandhallen
Da Vinciplein 1
4462 GX Goes

Routebeschrijving

Openbaar vervoer

Ben je van plan om met het openbaar vervoer te komen? Dan kun je gratis gebruik maken van de Carrière-Pendelbus! Deze bus rijdt op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 16:00 tussen het station in Goes en de Zeelandhallen.

De Carrière-Pendelbus vertrekt vanaf de Stationspark-zijde (bij de halte voor NS-bussen).

Aanmelden voor bezoek

Je kunt je nu registreren voor gratis bezoek aan De Zeeuwse Carrière Beurs. Klik op onderstaande button, en je ontvangt in enkele minuten je e-ticket voor de banenbeurs in je mailbox.

Registreren

Het is ook mogelijk je op locatie nog aan te melden voor bezoek aan De Zeeuwse Carrière Beurs. Echter is het te adviseren dit vooraf te doen om wachttijden te voorkomen!

check-up-clinic-dentist-1170979.jpg